Hallo allemaal,

We hebben het al een paar keer aangegeven, maar naast fotoshoots kan je bij Studio Madam ook terecht voor gepersonaliseerde cadeautjes, hebbedingetjes en decoratie.

Aangezien we door de corona-gekte alle fotoshoots hebben moeten verplaatsen, wordt het dus hoog tijd om ons eerste artikel voor te stellen!

Pasen staat namelijk voor de deur, en ook al moet iedereen in zijn kot blijven (echt, doen aub!) dan mag dit nog gevierd worden. Zeker de traditie van het paaseitjes rapen is er eentje die alle kindjes leuk blijven vinden.

Gepersonaliseerd paasemmertje (€5) of T-shirt (€7.5)

Daarom geven wij jullie nu als actie onze gepersonaliseerde paasemmertjes voor maar €5 per stuk! Super om zelf paaseitjes mee te verzamelen maar in deze tijden is een emmertje gevuld met chocolade voor de deur terugvinden natuurlijk ook leuk!

Trouwens… ook het T-shirtje dat jullie op de 1e foto terugvinden is verkrijgbaar voor €7,50. Stuur ons even een berichtje om te bekijken of we de juiste maat nog hebben.

De emmertjes zijn te verkrijgen in kleuren Geel, Groen, Rood & Zilver en je kan kiezen uit de volgende designs:

Tip: Is jouw (klein)kind fan van een bepaalde tekenfilmfiguur of heb je een speciaal verzoek? Voor maar €1,50 extra kan je je eigen unieke design doorsturen om toe te voegen.

De emmertjes worden na betaling opgestuurd via Bpost voor €5,90 per pakketje. Hoor dus even gauw bij de buren & combineer de bestellingen om te besparen op de verzendkosten. Verder hebben wij in deze tijden natuurlijk ook onze lichaamsbeweging nodig, dus voor de bestellers vanuit Aartselaar (2630) zetten we de emmertjes gratis bij jullie deur af! Betalen kan bij de bestelling via overschrijving of voor de inwoners van Aartselaar ook via bancontact app bij levering. #contactloosbetalen

Zin gekregen om een emmertje te bestellen? Stuur ons even een berichtje op onze facebookpagina of op info@studiomadam.be

Er snel bij zijn is de boodschap want de voorraad is beperkt!