Smash & Splash

Vorige week volgden we een workshop bij Alexandra Verachtert (www.fotografiealexandraverachtert.com) over de ‘Smash & Splash’ fotoshoot.

We dachten niet alleen na over een creatieve voorbereiding, maar de uitwerking was gewoon fun fun fun. De gebruikelijke éénjarige werd vervangen door een zeer enthousiaste zevenplusser zeker als het over taart gaat en een vierjarige zeemeermin die helemaal verzot is op haar fruitbadje. Reken daar het een mooie weer van vorige week bij en dan kan je rekenen op fantastische resultaten.

Een goede cakesmash begint uiteraard met een taart. In de huidige coronatijden moet je wel even zoeken naar de juiste taart. We kozen voor een grootmoedergebakje. Maar je kan hier erg creatief gaan en zoeken naar wat je kindje graag eet.

Met een goede voorbereiding is een badje heel erg fijn. We kozen voor allerlei huishoudvoorwerpen om onze shoot te maken; onze badmand van ikea kwam dus zeker van pas. Meng het warme water van het badje met een paar glazen melk, zodat het een mooie witte kleur krijgt. We gingen voor spontane beelden met een creatief kantje en we zijn helemaal verliefd op ons resultaat.