Vergeet de juf en meester niet!

Hoera, in juni mogen alle kids terug naar school! We horen jullie tot hier opgelucht ademhalen :). De laatste maanden waren voor iedereen zeer zwaar, de meesten moesten niet alleen zelf thuis werken maar dat ook nog eens combineren met het thuisonderwijs van de kids. (Om nog maar te zwijgen over alle juffen & meesters met eigen kids thuis, R E S P E C T!)

Want die juffen & meesters, die hebben het toch maar weer gedaan! Zonder voorbereidingsperiode alle lessen online laten doorgaan, in het weekend werkblaadjes rondbrengen, in contact blijven met ouders, kinderen & collega’s, enz… Wij vinden het TOP!

Vinden jullie dit ook? Vergeet dan zeker je juf of meester niet te bedanken op het eind van het schooljaar!

Kies dit jaar voor een ander cadeautje dan de traditionele chocolade & verras je juf of meester met een leuke tas, waterfles, geurkaarsje of een setje met handcrème & lipgloss!

Het geurkaarsje met kurkdeksel ruikt heerlijk fris naar jasmijn & kost €6.

Onze setjes met handcrème (50ml) + lipgloss (7g, met spiegeltje!) zijn er al vanaf €7.50

De gepersonaliseerde fles kost €8. De flessen zijn beschikbaar in het wit, roze, blauw, groen & rood en je kan er een tekst naar keuze op laten zetten. Laat je fantasie de vrije loop!

Vilten shopper met een gepersonaliseerde tekst kan ook erg leuk zijn.

Een kleine shopper is 23 cm hoog.

Als je net iets meer plaats wilt, is er de grote shopper. De hoogte van deze tas is 31 cm. Een ideaal cadeau en dat kan ook voor jezelf.

Daarnaast kan je ook nog kiezen voor een jute tas of een tote bag.

Of heb je liever een gepersonaliseerde deurmat? Een eigen ontwerp of tekst kan. Contacteer ons voor meer info!

Het standaard opschrift voor de cadeautjes is “Topjuf” of “Topmeester”, maar je kan ons steeds een seintje geven & dan maken we voor jou een versie met de naam van je juf of meester erop!

We pakken elk cadeautje natuurlijk leuk voor je in en voor maar €2 kan je een gepersonaliseerde vilten sleutelhanger aan je bestelling toevoegen.

Alle prijzen zijn inclusief BTW. Er wordt gratis geleverd in Tessenderlo en Aartselaar. Je kan altijd je aankopen afhalen in Aartselaar of Tessenderlo.

Opsturen is ook mogelijk: brievenbuspakketten tegen 3 EUR en gewone pakketjes kosten 6 EUR verzendingskosten. Aangezien elk stuk werd gepersonaliseerd, worden er geen aankopen teruggenomen.