Love Song Fotokaders

Dat we fan zijn van foto’s dat wisten jullie natuurlijk al, maar wisten jullie ook dat deze madammen 2 muziekliefhebbers zijn? Meer zelfs, meer dan 20 jaar geleden heeft muziek ons samengebracht!

Zelf muziek maken doen we nu al even niet meer, maar de kracht van een goed liedje evenaart deze van een goede foto. Het roept herinneringen op, emoties, en doet je wegdromen.

Wij laten jullie met onze nieuwe fotokaders dan ook graag dúbbel wegdromen. Hoe werkt het? Je stuurt ons je mooiste foto en je liedje door. Dit kan jullie openingsdans zijn, het eerste liedje waarop je gedanst hebt, het kamplied van het scoutskamp waar je je BFF tegen kwam,… Alles is mogelijk!

Wij maken van jouw liedje een spotify-code aan & combineren alles op een kader van plexiglas. Door het strakke design van de kader staat deze mooi in elk interieur.

Om het liedje af te spelen open je spotify op je smartphone, je tikt in de zoekbalk, tikt op de camera & scan de spotify barcode. Je liedje begint nu automatisch te spelen!

Interesse? Stuur ons een berichtje via onze facebookpagina of op info@studiomadam.be
Klein (A5 formaat) – €17.50
Groot (A4 formaat) – €22.50